Over mij

Ik houd van een open communicatie. Organiseren en coördineren geven mij energie.

Janke Boerman

marketing en communicatieadvies

 

Sterk in het adviseren en coördineren van online en offline projecten. Met een focus op de klantwens en rekening houdend met de visie van de organisatie.

 

Wij is wisselend
U had het vast al door: de ene keer zeg ik ‘wij’ en de andere keer ‘ik’. Dat komt omdat een goede identiteit, imago en campagne ontwikkelen teamwerk is. De ene keer is ‘wij’ de samenwerking tussen JAM en uw mensen, waarbij we voortdurend met elkaar in gesprek zijn. De andere keer staat ‘wij’ voor alle professionals achter JAM, die bijdragen aan de beste keuze met het meeste resultaat. En ‘ik’, dat ben ik letterlijk zelf, altijd bezig om uw communicatie de juiste richting te laten opgaan.

 

Daarvoor is een heleboel kennis en ervaring nodig, gemixt met precies dat goede beetje onderbuikgevoel. Na meer dan twintig jaar in het communicatievak, zowel aan klantzijde als aan bureauzijde, weet ik persoonlijk hoe belangrijk die combinatie is. Want alleen uw doelgroepen bereiken is niet voldoende; het gaat om de klik. Tussen u en uw klanten. En tussen u en JAM.

 

Wat kunt u van mij verwachten?
Een open gesprek. Oprechte interesse in wat u doet. Een eerlijk advies wat ik in uw specifieke situatie voor u kan betekenen. Dit kan het schrijven van een communicatieplan zijn. Of het ontwikkelen van middelen die u al langer in gedachten heeft, maar waar u niet aan toe komt. Bel me en ik beantwoord graag al uw vragen.