Tijd voor actie

Meer weten? Bel mij en ik vertel u alles over mijn aanpak! 06 48 086 007

Complete Service

 

De mooiste marketingplannen blijven vaak hangen in voornemens. Logisch, want u hebt wel wat meer aan uw hoofd. Dus is het handig om eens met JAM rond de tafel te gaan zitten. Wij helpen met drie diensten die samen een complete service vormen, maar ook los hun waarde bewijzen: marketingcommunicatieadvies, projectmanagement, en trafficmanagement.

 

Aanpak
Om succesvol te communiceren, is elkaar begrijpen en weten dat je op elkaar kunt bouwen een voorwaarde. We willen daarom ‘eigen’ voelen. Dat is wat JAM onderscheidend maakt. We werken doortastend vanuit een plan. Of dat nou een volledige herpositionering is of een ad-hoc project. Dat doen we aan de hand van de stappen strategie, concept, creatie en realisatie.

 

In een marketingcommunicatieadvies zetten we de plannen, doelen en de weg ernaartoe goed uitgewerkt op papier. Zo kunnen bijvoorbeeld uw eigen PR-mensen de draad weer oppakken. Liever ook geen zorgen over de uitvoering? Dan zorg ik binnen de gemaakte afspraken voor het projectmanagement (vooral interne regie) en het trafficmanagement (vooral coördinatie van externe leveranciers).